Product: Dierenpension
Voorkeurstijden instellen (ideaal tijdens top druktes)

Lees hieronder hoe je voorkeurstijden kunt instellen voor het brengen en ophalen

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorkom piekdrukte bij het brengen en ophalen van dieren met de functie 'Voorkeurstijd'. Stel zelf in hoeveel klanten/dieren in elk voorkeurstijd blok mogen komen en houdt eenvoudig grip op je dagelijkse planning. Volg onderstaande stappen om deze functie gemakkelijk in te stellen.

• Ga naar -> Instellingen

• Scroll naar beneden tot aan het kopje "Dierenpension instellingen" en selecteer "Boekingen instellen".

• Scroll naar beneden tot het tussenkopje "Voorkeurstijds reserveren".

• Zet de functie "voorkeurstijd reserveren" op "ja" om het actief aan te zetten.

• Vervolgens is ook in te stellen of de klant zelf een voorkeurstijd kan kiezen tijdens het boeken in mijn account gedeelte.

• Daarna kun je instellen hoeveel klanten er per blok mogen komen en wat de lengte van de voorkeurstijdblokken is.

• Alle gegevens juist ingesteld? Klik dan rechtsonder op de groene knop "Opslaan". De voorkeurstijden zijn nu ingesteld.