Privé lessen toevoegen

Lees hieronder hoe je privé lessen kunt toevoegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om privé lessen te gebruiken dient de werktijden bij de gebruiker(s) compleet ingevuld te worden. Zodat het systeem de beschikbaarheid van de trainer kan verwerken. Volg onderstaande stappen om gebruikers in te stellen en om privé lessen toe te voegen.

Gebruikers instellen

• Ga naar -> Instellingen

• Onder kopje "Algemene instellingen" klik je het kopje "Gebruiker(s)" aan.

• Op deze pagina vul je de werktijden per gebruiker in, hiermee is de beschikbaarheid ingevuld. Daarnaast vul je ook de vakanties per gebruiker in, hiermee zijn bepaalde periodes dicht gezet.

Privé les toevoegen

• Via het menu "Hondenschool" ga je naar -> Trainingen

• Klik op de groene knop "+ Nieuwe klas toevoegen" en selecteer het kopje "+ privéles klas toevoegen".

• Op deze pagina kun je de privé les vorm geven.

• Selecteer de gewenste training en vul de naam van de privé les in.

• Geef aan op welke dag(en) de privé les gegeven wordt.

• Bij de duur van de les geef je aan hoelang de privé les duurt.

• Bij de tijdsinterval kun je aangeven om welk tijdsblok de privé les kan beginnen, bijvoorbeeld elk kwartier, elk half uur, of elk uur.

• Bij de buffertijd plan je een extra tijd na de les in, bijvoorbeeld duurt de les 45 minuten en selecteer je een buffertijd van 15 minuten dan wordt er 60 minuten ingepland voor deze privé les.

• Vul overige gegevens in die gevraagd worden.

• Alle gegevens correct ingevuld? Klik rechts op de groene knop "Opslaan" de privé les is nu opgeslagen.