Product: Trimsalon
Afspraken toevoegen in de Trimsalon Agenda van KennelCare

Lees hieronder hoe je een afspraak direct kunt toevoegen in de agenda

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leer hoe je eenvoudig afspraken toevoegt in de agenda van het Trimsalon in KennelCare. Volg onderstaande stappen om een afspraak in te plannen.

Stap 1: Open de Trimsalon Agenda

1. Log in op jouw KennelCare account.

2. Klik op 'Planning' in het hoofdmenu

3. Kies 'Agenda' om de trimsalon agenda te openen.

Stap 2: Selecteer de gewenste datum

1. Kies de dag of week waarop je de afspraak wilt inplannen.

2. Klik op een leeg tijdsblok om een afspraak toe te voegen.

Stap 3: Voer afspraakgegevens in

1. Vul alle relevante gegevens van de afspraak in.

2. Klik op 'Afspraak toevoegen'.

Stap 4: Beheer de gemaakte afspraak

Na het toevoegen van de afspraak krijg je de optie om:

1. Een nieuwe boeking te maken.

2. De zojuist gemaakte boeking te bekijken.

3. Terug te keren naar de trimsalon agenda om nog een afspraak toe te voegen.

Het toevoegen van afspraken in de Trimsalon Agenda van KennelCare is eenvoudig en overzichtelijk. Volg deze stappen om snel en efficiënt afspraken in te plannen.