Personaliseer je kennelkaarten naar wens met stijl- en opmaakopties
Personaliseer je kennelkaarten naar wens met stijl- en opmaakopties

Personaliseer kennelkaarten met lettergrootte, stijl, uitlijning en lijnen. Volg dit artikel voor eenvoudige aanpassingen.

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu kennelkaarten naar wens aanpassen door de lettergrootte, letterstijl, uitlijning en lijnen tussen velden te wijzigen. Volg de onderstaande stappen om je kennelkaarten te personaliseren.

Stap 1: Ga naar kennelkaarten

1. Ga naar het hoofdmenu.

2. Klik op "Instellingen".

3. Kies "Kennelkaarten".

Stap 2: Kies een kennelkaart om aan te passen

Je ziet nu een overzicht van alle kennelkaarten. Je kunt een nieuwe kennelkaart aanmaken of een bestaande aanpassen. Klik hiervoor op het oranje pennetje rechts van de kennelkaart.

Stap 3: Wijzig de kennelkaart

Er opent een nieuw scherm met de geselecteerde kennelkaart. Je kunt nu elk gegeven afzonderlijk aanpassen door op het oranje pennetje achter het gegeven te klikken. Een pop-up scherm opent waar je twee velden kunt wijzigen:

1. Label opmaak: Pas hier de opmaak van de labelinformatie aan, zoals lettergrootte, letterstijl en uitlijning (links, midden, rechts).

2. Inhoud opmaak: Pas hier de opmaak van de inhoudsinformatie aan, zoals lettergrootte, letterstijl en uitlijning (links, midden, rechts).

Klik op de groene knop 'Sluiten' om de wijzigingen op te slaan.

Stap 4: Controleer de aangepaste kennelkaart

Klik op de blauwe knop 'Voorbeeld' om de aangepaste kennelkaart te bekijken. Controleer of de kaart compleet en naar wens is.

Stap 5: Sla de wijzigingen op

Klik rechtsonder op de groene knop 'Opslaan' om de aangepaste kennelkaart op te slaan.

Conclusie: Met deze nieuwe functie kun je eenvoudig de opmaak van kennelkaarten personaliseren. Gebruik de stappen in dit artikel om de kaarten aan te passen aan jouw voorkeuren en behoeften.

Met deze functie kun je eenvoudig de opmaak van kennelkaarten personaliseren. Gebruik de stappen in dit artikel om de kaarten aan te passen aan jouw voorkeuren en behoeften.