Klantenbeheer
Klanten- / dierenlijst synchronisatie blijft laden met het zoeken
Klanten- / dierenlijst synchronisatie blijft laden met het zoeken

Het kan soms voorkomen dat als je een klant / dier wilt zoeken dat het synchronisatie blijft laden en niet vernieuwd.

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om dit probleem te voor komen dien je je cookies van je browser te verwijderen. In de onderstaande stappen leggen wij je uit hoe je dit kunt doen.

1. Klik op het slotje in je adressenbalk:

2. Klik op "Cookies"

3. Klik op "Verwijderen"

4. Klik op "Klaar" als je alles hebt verwijderen.

5. Vernieuw de pagina (CTRL + R). Wellicht dat je opnieuw moet inloggen.

Als je weer klanten / dieren gaat zoeken zul je zien dat de synchronisatie weer functioneert.