Administratie
Mislukte Pay transacties herstellen

Lees hier hoe je mislukte transacties kunt herstellen zodat de betaling toch in KennelCare komt

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de onderstaande mail hebt ontvangen kan het zijn dat de betaling niet is doorgevoerd in het KennelCare systeem. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Om dit te kunnen herstellen log je in in je Pay.nl account en vervolgens klik je op de link bij "Meer informatie over deze transactie?". Zie onderstaande afbeelding bij de rode pijl.

Vervolgens kom je in je account van Pay en opent er een pop-up met gegevens. Scroll in de pop-up naar beneden totdat je onderaan uit komt bij "Communicatie log". Klik daar op "new_ppt".

Nadat je op "new_ppt" hebt geklikt opent zich een nieuw venster. Daar zie je alleen de melding staan "TRUE|TRANSACTION PROCESSED".

Als je in de log in KennelCare kijkt (https://app.kennelcare.nl/reports/log) dan zie je dat de betaling erbij is gekomen.