Gemakkelijk abonnementen beheren met automatische boekingen

Zet eenmalig een abonnement op, en onze tool regelt de rest. Minder gedoe, meer gemak!

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met onze nieuwe functie kun je abonnementen voor klanten instellen die automatisch boekingen genereren. Zo wordt het regelen van terugkerende afspraken een fluitje van een cent. Ideaal voor klanten die regelmatig terugkomen en voor jou een flinke tijdsbesparing!

Handleiding: Eenvoudig abonnementen instellen

1. Wat doet het abonnement?
    Door een abonnement aan te maken voor een klant, worden automatisch boekingen gecreëerd gebaseerd op de frequentie die je kiest. Bijvoorbeeld elke week, of elke maand. Zo hoef je dit niet elke keer handmatig te doen.

2. Abonnementen Aanmaken:

• Ga naar 'Instellingen'.

• Kies 'Abonnementen'.

• Klik hier om je eerste abonnement toe te voegen, bijvoorbeeld: "Abonnement 2x per week".

3. Klant aan een Abonnement Koppelen:

• Ga uit de 'Instellingen' en ga vervolgens naar 'Rapporten' en kies 'Abonnementen'.

• Hier zie je alle klanten die al een abonnement hebben.

• Klik rechtsboven op 'Abonnement toevoegen'.

• Kies een klant, selecteer de gewenste dagen en geef aan hoe lang het abonnement loopt (bijvoorbeeld tot 2028).

• Ons systeem herkent nu welk type abonnement het betreft.

4. Instellingen Abonnementen Aanpassen:

• Bij 'Instellingen' en dan 'Abonnementen', kun je bekijken en aanpassen wanneer de volgende boekingen automatisch worden aangemaakt.

• De standaardinstelling is dat boekingen 2 weken vooraf worden aangemaakt, maar dit kun je naar wens wijzigen.

• Ook kun je kiezen of boekingen bijvoorbeeld elke 2 weken, elke 4 weken of elke maand automatisch worden aangemaakt.

Met deze handige functie bespaar je tijd en zorg je voor een gestroomlijnde ervaring voor zowel jou als je klanten!