Marketing
Eenvoudig e-mailcampagnes opmaken en verzenden met KennelCare
Eenvoudig e-mailcampagnes opmaken en verzenden met KennelCare

Maak en verstuur e-mailcampagnes met KennelCare. Volg dit artikel om effectief jouw klanten te bereiken en informeren.

Nadine Nouwen avatar
Geschreven door Nadine Nouwen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Creëer en verstuur effectieve e-mailcampagnes naar jouw klanten met KennelCare. Volg onderstaande stappen om een succesvolle campagne op te zetten.

Stap 1: Ga naar e-mailcampagnes

1. Log in op jouw KennelCare account.

2. Klik op "Marketing" in het hoofdmenu aan de linkerkant.

3. Kies "E-mailcampagnes".

Stap 2: Maak een nieuwe e-mailcampagne

1. Klik op de groene knop "+ E-mailcampagne toevoegen" rechtsboven.

2. Vul de naam, het onderwerp en de inhoud voor de e-mailcampagne in.

3. Klik op "Direct aan de slag".

Stap 3: Stel de nieuwsbrief op

1. Klik op "+ Toevoegen" en selecteer de gewenste elementen (afbeelding, tekst, afb.+tekst of lijn).

2. Vul de velden in en klik op "Opslaan".

3. Pas de volgorde van de inhoud aan door te slepen.

Stap 4: Verstuur een preview van de nieuwsbrief

1. Klik op "Volgende stap" en daarna op "Preview campagne versturen".

2. Voer één of meerdere e-mailadressen in en verstuur de preview.

Stap 5: Verzend de e-mailcampagne

1. Klik op "Volgende stap" en vervolgens op "Campagne versturen".

2. Filter de klanten naar wie je de nieuwsbrief wilt verzenden.

3. Klik op "E-mailcampagne definitief versturen".

KennelCare biedt een eenvoudige manier om gepersonaliseerde e-mailcampagnes op te zetten en te versturen. Volg deze stappen om jouw klanten effectief te bereiken en hen op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen.