Boekingen inzien bij een klant

Bekijk eenvoudig alle boekingen van een specifieke klant, inclusief belangrijke details zoals status en betaalinformatie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Snel toegang tot alle klantgerelateerde boekingen

Dit tabblad biedt een overzicht van alle boekingen die aan een specifieke klant zijn gekoppeld. Via de klantpagina kun je snel boekingen inzien, inclusief boekingsnummer, status, datum, en betaalstatus. Dit is nuttig om een volledig beeld te krijgen van de interacties en transacties met een klant, waardoor je efficiënt en klantgericht kunt werken.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Eigenaren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een klant te vinden.

2. Open de klantpagina (door op de naam van de klant te klikken).

3. Klik op het tabblad Boekingen om een overzicht van alle gerelateerde boekingen te zien.

4. Bekijk belangrijke details zoals het boekingsnummer, status, boekingsdatum, en betaalstatus.

5. Klik op > bekijken naast een boeking om de details van die specifieke boeking te openen.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie maakt het eenvoudig om een volledig overzicht te krijgen van alle boekingen die bij een klant horen, zonder dat je verschillende systemen of schermen hoeft door te lopen. Dit bespaart tijd en maakt het beheer van klantinformatie overzichtelijker. Door direct toegang te hebben tot gedetailleerde informatie zoals de status en betaalgegevens van een boeking, kun je sneller reageren op vragen of acties ondernemen. Dit zorgt voor een betere klantervaring en een efficiëntere bedrijfsvoering.