Klantlabels beheren

Koppel labels aan klanten om ze makkelijk te categoriseren en meldingen te ontvangen bij belangrijke labels.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Organiseer je klanten met handige labels en meldingen

De functie "Klantlabels beheren" maakt het mogelijk om labels aan klanten toe te voegen, zodat je snel kunt zien tot welke categorie een klant behoort. Denk bijvoorbeeld aan labels zoals "vaste klant" of "dagopvang klant". Deze labels helpen je om klanten eenvoudig te filteren in verschillende overzichten, wat handig is voor gerichte communicatie en rapportages. Daarnaast kun je instellen dat een rode label een melding toont wanneer je de klantpagina opent, wat handig is voor belangrijke aandachtspunten.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Eigenaren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een klant te vinden.

2. Klik op de naam van de klant

3. Aan de rechterkant vind je het blok Klant labels.

4. Klik op de optie om een label toe te voegen en selecteer het gewenste label uit de lijst, zoals "vaste klant" of "dagopvang klant".

5. Zodra een label is gekoppeld, kun je deze label zien en beheren vanuit dit blok.

6. Rode labels kunnen worden ingesteld om een melding te tonen bij het openen van de klantpagina, voor belangrijke informatie over de klant.

• Klik hier hoe je de labels kunt aanmaken en de instellingen kunt beheren over de label meldingen.

Wat zijn de voordelen?

Klantlabels zorgen voor een gestructureerde manier om klanten te categoriseren en eenvoudig terug te vinden in overzichten en rapportages. Dit bespaart tijd bij het zoeken en filteren van klantinformatie. Het gebruik van rode labels om meldingen te tonen biedt extra veiligheid door direct belangrijke aandachtspunten zichtbaar te maken. Dit verbetert de interne communicatie en maakt je klantbeheer efficiënter en overzichtelijker.