Dierlabels koppelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voeg belangrijke kenmerken toe aan een dier

Met de functie "Dierlabels" kun je labels toevoegen aan een dier om belangrijke kenmerken of gedrag vast te leggen, zoals "sociaal", "bijt vaak" of "bang". Deze labels maken het eenvoudig om in overzichten snel te filteren op specifieke dieren met bepaalde eigenschappen. Daarnaast kun je instellen dat er een melding verschijnt wanneer er een rode label aan een dier is gekoppeld, wat helpt bij het direct onder de aandacht brengen van belangrijke informatie.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Dieren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een dier te vinden.

2. Open de dierpagina.

3. Aan de rechterkant vind je het blok Dier labels.

4. Klik op de optie om een label toe te voegen en selecteer het gewenste label uit de lijst, zoals "sociaal", "bijt vaak" of "bang".

5. Zodra een label is gekoppeld, kun je deze label zien en beheren vanuit dit blok.

6. Rode labels kunnen worden ingesteld om een melding te tonen bij het openen van de dierpagina, voor belangrijke aandachtspunten.

• Klik hier hoe je de labels kunt aanmaken en de instellingen kunt beheren over de label meldingen.

Wat zijn de voordelen?

Dierlabels zorgen voor een georganiseerde manier om belangrijke informatie over een dier vast te leggen en snel terug te vinden. Door te filteren op labels kun je snel de juiste dieren identificeren in overzichten en rapportages. De rode label-meldingen bieden extra veiligheid door direct aandacht te vestigen op kritieke informatie. Dit verbetert de interne communicatie en zorgt ervoor dat je altijd goed geïnformeerd bent over het gedrag en de zorgbehoeften van elk dier.