Dagopvang dagen aanpassen / verplaatsen

Lees hier hoe je je dagopvang dagen van een klant kun aanpassen / verplaatsen

Martijn Teuwsen avatar
Geschreven door Martijn Teuwsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Allereerst zoek je de boeking op waarbij je de dagopvang wilt aanpassen.

Als je de boeking hebt geopend klik op je op "Boeking wijzigen"

Dagopvang verwijderen:

• Als je dagen wilt verwijderen dan klik je bij de juiste dag op het rode knopje met het prullenbakje.

• Vervolgens klik op je rechtsonder op "Opslaan"

Dagopvang toevoegen:

• Als je dagen wilt toevoegen dan selecteert je bij "Extra dag toevoegen" de juiste datum.

• Daarna klik je op "+ Datum toevoegen" zodat deze in de lijst van de dagopvang erbij komt

• Klik rechtsonder op "Opslaan"

Als je wilt kun je dagen verwijderen en toevoegen tegelijk opslaan.