Alle collectiesOvernachtingen & dagopvangBoeking
Een strippenkaart dagopvangboeking toevoegen

Leer hoe je snel een strippenkaart voor dagopvang boekt voor een klant en het huisdier.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Snel en eenvoudig strippenkaarten aanmaken

Met de functie "Boeking toevoegen (snel)" kun je eenvoudig een strippenkaart voor dagopvang aanmaken voor een klant. Deze functie maakt het mogelijk om een strippenkaart te selecteren en direct dagen toe te voegen of de klant dit zelf te laten doen via het klantenportaal. Dit biedt een flexibele en efficiënte manier om meerdere opvangdagen te beheren en houdt het boekingsproces overzichtelijk.

Hoe werkt het?

1. Boeking starten

• Klik rechtsboven op de groene + knop en kies voor Boeking toevoegen (snel).

• Zoek en selecteer een klant. Als het een nieuwe klant betreft, voeg je deze toe door op de groene plus te klikken en te kiezen voor Klant + dier toevoegen (snel).

2. Strippenkaart selecteren

• Na het selecteren van een klant, kies je voor Strippenkaart.

• Klik op + Toevoegen om door te gaan.

• Selecteer het dier of de dieren die je aan de strippenkaart wilt koppelen.

• Maak een keuze uit de beschikbare strippenkaarten die in het systeem zijn ingesteld.

• Klik op het groene + knopje om de gewenste strippenkaart te selecteren.

3. Dagen toevoegen

• De boeking is nu aangemaakt, en je kunt meteen dagen toevoegen aan de strippenkaart.

• Optioneel: De klant kan ook via het klantenportaal zelf dagen toevoegen aan de strippenkaart.

Wat zijn de voordelen?

Het toevoegen van een strippenkaart voor dagopvang is snel en eenvoudig met deze functie. Klanten kunnen zelf flexibel dagen kiezen via het klantenportaal, of je kunt deze namens hen plannen. Het systeem houdt automatisch bij hoeveel strippen zijn verbruikt, waardoor je altijd een helder overzicht hebt. Dit bespaart tijd, verhoogt het gebruiksgemak, en biedt een hogere mate van flexibiliteit voor zowel het bedrijf als de klant.