Klantenoverzicht

Beheer je klantgegevens met een overzicht dat je kunt aanpassen naar je voorkeuren met handige weergaven, filters en bulkacties.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Snel en eenvoudig klantgegevens beheren en filteren

Deze pagina biedt een overzicht van al je klanten (diereigenaren) met verschillende weergaven om hun gegevens in te zien. Je kunt kiezen tussen een compacte kaartweergave of een gedetailleerde tabelweergave. Het systeem maakt het gemakkelijk om snel klantinformatie te zoeken, gegevens te filteren en acties op meerdere klanten tegelijk uit te voeren. Bovendien kun je de weergave afdrukken of exporteren naar Excel of PDF, wat ideaal is voor verdere verwerking of rapportages.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Eigenaren om een overzicht van al je klanten te bekijken.

2. Kies de gewenste weergave:

• Kaartweergave: Voor een compacte weergave met minimale informatie.

• Tabelweergave: Voor een uitgebreid overzicht met alle beschikbare klantdata.

3. Rechtsboven kun je op desktop wisselen tussen de weergaven via de twee knopjes, en op mobiel via het menu onder de drie puntjes.

4. Gebruik de zoekbalk linksboven om eenvoudig te zoeken op naam, e-mailadres, woonplaats, diernaam, enz.

5. Klik op "Filter +" bovenaan om de weergave te filteren op specifieke criteria. Actieve filters worden bovenin getoond en kunnen eenvoudig verwijderd worden.

6. Voor bulkacties selecteer je meerdere klanten en voer je de gewenste actie uit klik hier voor meer info.

7. Rechts onder in de tabelweergave kun je zelf kiezen welke kolommen met data je wilt zien.

8. Exporteer (Excel / PDF) of print de gegevens naar keuze voor verdere verwerking.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie biedt veel flexibiliteit bij het beheren van klantgegevens. Of je nu snel een overzicht wilt of diepgaande informatie zoekt, je kunt de weergave aanpassen aan je wensen. De filter- en zoekopties besparen tijd door gericht te zoeken naar specifieke gegevens. Bovendien zorgen de export- en printopties ervoor dat je de gegevens gemakkelijk kunt delen of verwerken buiten het systeem. De mogelijkheid tot bulkacties maakt het beheren van grote groepen klanten efficiënter, wat zorgt voor meer gemak en tijdsbesparing.