Dierenoverzicht

Beheer dierengegevens met een overzicht dat je kunt aanpassen naar je voorkeuren, met handige zoekfilters en bulkacties.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer eenvoudig al je dieren met flexibele weergaven en filters

Met het “Dierenoverzicht” kun je eenvoudig alle aangemaakte dieren beheren. Het overzicht biedt twee verschillende weergaven: een compacte kaartweergave en een gedetailleerde tabelweergave. Hierdoor heb je snel toegang tot de benodigde informatie. Met de zoek- en filterfuncties kun je gericht zoeken naar specifieke dieren, bijvoorbeeld op naam, ras, diersoort of chipnummer. Daarnaast kun je kolommen aanpassen, gegevens exporteren en bulkacties uitvoeren, wat het beheer van grote hoeveelheden data overzichtelijk en efficiënt maakt.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Dieren om een overzicht van alle dieren te zien.

2. Kies de gewenste weergave:

• Kaartweergave: Voor een compacte weergave met minimale gegevens.

• Tabelweergave: Voor een volledig overzicht met alle details.

3. Rechtsboven kun je op desktop schakelen tussen de weergaven via de twee knopjes, en op mobiel via het menu onder de drie puntjes.

4. Gebruik de zoekbalk linksboven om te zoeken op klantnaam, diernaam, ras, diersoort, chipnummer, enz.

5. Klik op "Filter +" bovenaan om filters toe te passen op specifieke criteria. Actieve filters verschijnen bovenin en kunnen eenvoudig worden verwijderd.

6. Rechts onder in de tabelweergave kun je de kolommen kiezen die je wilt zien.

7. Exporteer of print de gegevens naar Excel of PDF voor verdere verwerking.

8. Voor bulkacties selecteer je meerdere dieren en voer je de gewenste actie uit.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie biedt veel flexibiliteit bij het beheren van dierengegevens. Of je nu snel algemene informatie wilt inzien of gedetailleerde data nodig hebt, de verschillende weergaven bieden je de juiste optie. De krachtige zoek- en filterfuncties besparen tijd door snel specifieke informatie te tonen. Het kunnen aanpassen van kolommen en het exporteren van gegevens maakt het beheren en delen van informatie gemakkelijker. De bulkacties zorgen voor efficiëntie wanneer je taken wilt uitvoeren voor meerdere dieren tegelijk, wat bijdraagt aan verbeterde klanttevredenheid en soepel beheer.