Diergegevens beheren

Beheer eenvoudig de basisgegevens van een dier en upload een foto om een compleet profiel bij te houden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Houd alle essentiële informatie over een dier op één plek bij

Het tabblad "Diergegevens" biedt een overzicht van alle belangrijke informatie over een dier, zoals naam, diersoort, ras, geslacht, chipnummer, geboortedatum, en kleur. Dit tabblad op de dierpagina maakt het gemakkelijk om alle relevante gegevens in één oogopslag te zien. Daarnaast kun je hier een foto van het dier uploaden, waardoor je een volledig en visueel overzicht hebt. Het zorgt ervoor dat je alle belangrijke informatie up-to-date houdt, wat cruciaal is voor een goede administratie en klantcommunicatie.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Dieren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een dier te vinden.

2. Klik op de naam van het dier.

3. Klik op het tabblad Diergegevens om de basisinformatie van het dier in te zien.

4. Hier zie je gegevens zoals naam, diersoort, ras, geslacht, chipnummer, geboortedatum en kleur.

5. Om gegevens aan te passen, klik je op de betreffende velden en voer je de gewenste wijzigingen door.

6. Je kunt ook een foto van het dier uploaden door een bestand te kiezen vanaf je computer.

7. Vergeet niet op Opslaan te klikken om je wijzigingen te bewaren.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie maakt het eenvoudig om alle relevante gegevens van een dier op één centrale plek te beheren. Door een compleet profiel met alle details en een foto bij te houden, heb je altijd de juiste informatie binnen handbereik, wat handig is voor klantenservice, administratie en interne communicatie. Het snel kunnen aanpassen en bijwerken van gegevens zorgt ervoor dat je administratie altijd actueel is, wat leidt tot efficiënter beheer en een betere klantervaring.