Nieuw wachtwoord e-mailen naar klant

Stuur eenvoudig een e-mail naar je klant met een nieuw wachtwoord om directe toegang tot het klantenportaal te herstellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Herstel snel toegang voor je klant tot het klantenportaal

De functie "E-mail klant nieuw wachtwoord" maakt het mogelijk om klanten snel te helpen bij het herstellen van hun toegang tot het klantenportaal. Met één klik kun je een e-mail sturen naar de klant met een nieuw wachtwoord. Dit is vooral handig wanneer klanten hun wachtwoord zijn vergeten of problemen ervaren bij het inloggen. Zo zorg je ervoor dat de klant direct weer toegang heeft tot alle belangrijke informatie en diensten via het klantenportaal.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Eigenaren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een klant te vinden.

2. Open de klantpagina.

3. Klik op de knop E-mail klant nieuw wachtwoord.

4. Er wordt automatisch een e-mail naar de klant gestuurd met instructies en een nieuw wachtwoord waarmee ze weer kunnen inloggen.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie bespaart tijd en zorgt voor een snelle oplossing als een klant problemen ondervindt met het inloggen. Je kunt met één eenvoudige stap de toegang tot het klantenportaal herstellen, wat bijdraagt aan een positieve klantervaring en efficiënte service. Het proces is gebruiksvriendelijk en voorkomt onnodige vertragingen, wat de klanttevredenheid verhoogt doordat klanten direct weer verder kunnen met hun activiteiten.

4o