Boeking verwijderen

Leer hoe je een boeking kunt verwijderen via de statuswijziging of de optie "Meer" in de boekingspagina.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Twee eenvoudige manieren om een boeking te verwijderen

Het verwijderen van een boeking kan nodig zijn wanneer een fout is gemaakt of wanneer de boeking niet meer relevant is. Dit kan op twee manieren: via de optie "Status wijzigen" of via de knop "Meer" op de boekingspagina. Beide methoden bieden een snelle en eenvoudige manier om een boeking permanent te verwijderen, inclusief opties om facturen en andere gegevens te beheren.

Hoe werkt het?

Methode 1: Via "Status wijzigen"

1. Open de boeking die je wilt verwijderen.

2. Klik bovenaan op Status wijzigen.

3. Kies de optie Verwijderen.

4. Bevestig je keuze. Je kunt ook optioneel kiezen om de bijbehorende factuur te verwijderen.

Methode 2: Via de knop "Meer"

1. Open de boeking die je wilt verwijderen.

2. Klik bovenaan op de knop Meer.

3. Selecteer Boeking verwijderen.

4. Bevestig je keuze om de boeking te verwijderen.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie biedt flexibiliteit bij het beheren van boekingen door twee eenvoudige manieren om ongewenste boekingen te verwijderen. Of je nu kiest voor de optie "Status wijzigen" of de knop "Meer", beide methoden maken het mogelijk om foutieve of overbodige boekingen snel op te ruimen. Dit draagt bij aan een overzichtelijke planning, betere administratie en voorkomt misverstanden met klanten. Door extra opties te bieden, zoals het verwijderen van bijbehorende facturen, bespaar je tijd en voorkom je onnodige administratieve handelingen.