Alle collectiesOvernachtingen & dagopvangBoeking
Beheer van een strippenkaart dagopvangboeking

Leer hoe je een strippenkaart dagopvangboeking beheert, inclusief inplannen, strippen aanpassen, en extra dagen toevoegen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volledige controle over je strippenkaart boekingen

Bij een strippenkaart dagopvangboeking kun je eenvoudig het aantal gebruikte strippen beheren, nieuwe dagen toevoegen, activiteiten plannen en de boeking aanpassen. Afhankelijk van de status van de boeking heb je altijd toegang tot een reeks knoppen die je helpen om de boeking te bevestigen, in te plannen, of aan te passen. Deze functies maken het beheer van strippenkaarten eenvoudig en zorgen voor een efficiënte planning van de dagopvang.

Hoe werkt het?

1. Hoofdknoppen bovenaan de boeking

• Hoofdknop: Afhankelijk van de status van de boeking zie je één prominente actieknop, zoals "Boeking bevestigen", "Inplannen", "Inchecken" of "Uitchecken".

• Status wijzigen: Hiermee kun je de boeking annuleren, in concept zetten of verwijderen.

• Meer opties: Onder de knop "Meer" kun je de kennelkaart bekijken of extra dieren toevoegen.

2. Boekingsinformatie en meldingen

• Boekingsdetails: Onder de knoppen zie je belangrijke informatie zoals:

• Type boeking: Strippenkaart dagopvang.

• Sub-boekingsnummer: Dit begint met een D-nummer.

• Aantal strippen: Het aantal geboekte strippen.

• Geldigheidsdatum: Datum waarop de strippenkaart verloopt.

• Boekingsbron: Bijvoorbeeld via kantoor of klantenportaal.

• Boekingsstatus: Concept, bevestigd, geannuleerd.

• Boekingsdatum: Datum waarop de boeking is gemaakt.

• Strippen aanpassen: Klik op het blauwe pennetje naast het aantal strippen om dit aan te passen.

• Geldigheidsdatum wijzigen: Klik op de datum en kies een nieuwe datum in de pop-up.

3. Dagen en verblijf beheren

• Onder de boekingsinformatie vind je alle dagen die zijn geboekt voor deze strippenkaart.

• Dierinformatie: Per dag zie je welk dier aan de boeking is gekoppeld, of het verblijf is ingepland, en of er vaccinaties ontbreken of verlopen zijn.

• Verblijf wijzigen: Klik op "Verblijf wijzigen" om het dier aan een verblijf te koppelen. Selecteer in de pop-up het gewenste verblijf en klik op "Inplannen".

• Dag beheren: Gebruik de drie puntjes (⋮) rechts van elke dag om acties uit te voeren, zoals de dag annuleren, het dier inplannen, de dag verwijderen, of de dag omzetten naar een overnachting.

4. Extra dagen en activiteiten toevoegen

• Dagen toevoegen: Klik op "+ Dag toevoegen" om extra dagen aan de boeking toe te voegen. In de maandweergave worden de reeds geboekte dagen blauw weergegeven. Selecteer de nieuwe dagen en klik op "+ Toevoegen" om ze toe te voegen.

• Activiteiten toevoegen: Klik op "Activiteit toevoegen" om extra opties zoals activiteiten te plannen. Geef per activiteit het tijdstip en de voltooiingsstatus aan en klik op "Toevoegen".

• Contracten toevoegen: Voeg contracten toe door te klikken op de bijbehorende knop onderaan de pagina.

Tip: Bekijk ons uitgebreide helpartikel voor meer informatie over alle algemene functies van een boekingspagina.

Wat zijn de voordelen?

Het beheer van strippenkaart dagopvangboekingen wordt overzichtelijk en eenvoudig met de directe toegang tot alle relevante functies. Je kunt eenvoudig strippen beheren, nieuwe dagen toevoegen, activiteiten plannen, en de boeking aanpassen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat de administratie nauwkeurig blijft, terwijl je tegelijkertijd de flexibiliteit hebt om aanpassingen te doen op basis van de behoeften van de klant. De mogelijkheid om meldingen zoals verlopen vaccinaties te zien, zorgt ervoor dat alles altijd up-to-date is.