Een overnachting toevoegen

Leer hoe je snel een overnachting boekt voor een klant en zijn huisdier met een paar eenvoudige stappen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stapsgewijze handleiding voor het snel aanmaken van een overnachtingsboeking

Met de functie "Boeking toevoegen (snel)" kun je efficiënt een overnachtingsboeking aanmaken voor een klant. Dit proces is eenvoudig en snel, waarbij je de aankomst- en vertrekdatum selecteert, het verblijf kiest, en eventueel extra opties toevoegt zoals een annuleringsverzekering of activiteiten voor het huisdier. Deze functie is ontworpen om het boeken van een overnachting soepel en overzichtelijk te laten verlopen, wat zowel tijd bespaart als de klanttevredenheid verhoogt.

Hoe werkt het?

1. Boeking starten

• Klik rechtsboven op de groene + knop en kies voor Boeking toevoegen (snel).

• Zoek en selecteer een bestaande klant. Als de klant nieuw is, voeg je deze toe door op de groene plus te klikken en te kiezen voor Klant + dier toevoegen (snel).

2. Overnachting selecteren

• Nadat je de klant hebt geselecteerd, kies je voor de optie Overnachting.

• Klik op + Toevoegen om door te gaan.

3. Dieren en data toevoegen

• Selecteer het dier of de dieren die je aan de boeking wilt koppelen.

• Kies de aankomst- en vertrekdatum inclusief het tijdsblok voor de overnachting.

• Optioneel: Selecteer een kamer of verblijf als dat is ingesteld in het systeem.

• Indien beschikbaar, kun je ook een annuleringsverzekering selecteren.

• Klik op Volgende stap om door te gaan.

4. Extra opties selecteren

• Als er extra opties zijn ingesteld, zoals activiteiten of verzorgingsdiensten, kun je deze per dier toevoegen.

• Selecteer de gewenste opties en klik op Volgende stap.

5. Boeking bevestigen

• Nadat alle stappen zijn doorlopen, wordt de overnachtingsboeking aangemaakt.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie biedt een snelle en efficiënte manier om een overnachting te boeken. Het proces is overzichtelijk, waardoor je binnen een paar minuten een complete boeking kunt aanmaken. Door de mogelijkheid om extra opties toe te voegen, zoals activiteiten of een annuleringsverzekering, kun je de klant extra diensten aanbieden. Dit bespaart tijd voor zowel jou als de klant en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening door een gestroomlijnd proces te bieden.