Alle collectiesKlanten & dierenKlantkaart / detailpagina
Bestanden uploaden en beheren bij een klant

Upload en beheer eenvoudig klantgerelateerde bestanden, inclusief de optie om deze zichtbaar te maken in het klantenportaal.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle klantgerelateerde documenten overzichtelijk op één plek

Het tabblad "Bestanden" biedt een centrale plek om diverse documenten en bestanden op te slaan die gerelateerd zijn aan een klant. Denk hierbij aan contracten, rapporten, of andere relevante documenten. Je kunt eenvoudig bestanden toevoegen, een beschrijving geven en aangeven of deze bestanden zichtbaar mogen zijn in het klantenportaal. Dit maakt het eenvoudig om belangrijke klantinformatie te organiseren en te delen.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Eigenaren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een klant te vinden.

2. Klik op de naam van de klant.

3. Klik op het tabblad Bestanden om alle gerelateerde documenten te bekijken.

4. Klik rechtsboven op Bestand toevoegen.

5. Er verschijnt een pop-up waarin je de volgende informatie kunt invullen:

• Bestandsnaam: Geef het bestand een duidelijke naam.

• Bestand kiezen: Upload het gewenste document van je computer.

• Omschrijving: Voeg een beschrijving toe voor extra context.

• Zichtbaarheid instellen: Geef aan of het bestand zichtbaar mag zijn in het klantenportaal.

6. Klik op Opslaan om het bestand toe te voegen.

Wat zijn de voordelen?

Deze functie biedt een eenvoudige manier om alle belangrijke klantdocumenten op één plek te bewaren. Dit bespaart tijd doordat je niet langer hoeft te zoeken naar bestanden in verschillende systemen. Het geeft je ook de mogelijkheid om bepaalde documenten gemakkelijk met klanten te delen via het klantenportaal, wat bijdraagt aan een transparante en efficiënte communicatie. De mogelijkheid om een beschrijving toe te voegen en de zichtbaarheid te beheren zorgt ervoor dat de juiste informatie altijd beschikbaar is voor zowel jou als je klant.