Vaccinaties beheren voor een dier

Beheer alle vaccinaties van een dier met details zoals verloopdatum en bijbehorende documenten voor optimale gezondheidszorg.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Houd eenvoudig de vaccinatiestatus en documenten bij

Het tabblad "Vaccinaties" biedt een overzicht van alle vaccinaties die aan een dier zijn toegevoegd. Dit overzicht toont de naam van de vaccinatie, de verloopdatum, de datum waarop de vaccinatie is toegevoegd, en eventuele bijbehorende documenten. Door vaccinaties nauwkeurig bij te houden, kun je proactief blijven in het plannen van herhalingen en ervoor zorgen dat alle belangrijke informatie op één plek beschikbaar is. Dit is essentieel voor een goed georganiseerde en veilige verzorging van het dier.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Dieren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een dier te vinden.

2. Klik op de naam van het dier.

3. Klik op het tabblad Vaccinaties om een overzicht van alle geregistreerde vaccinaties te zien.

4. In dit overzicht zie je de vaccinatienaam, verloopdatum, wanneer deze is toegevoegd, het bijbehorende document en de optie om een vaccinatie te verwijderen.

5. Om een nieuwe vaccinatie toe te voegen, klik je rechtsboven op de groene knop Vaccinatie toevoegen.

6. Er verschijnt een pop-up waarin je de vaccinatie kunt selecteren (vooraf ingesteld in de instellingen), de verloopdatum kunt invullen en een bestand kunt uploaden.

7. Klik op Vaccinatie toevoegen om de vaccinatie op te slaan.

Wat zijn de voordelen?

Met deze functie heb je altijd een duidelijk overzicht van de vaccinatiestatus van een dier, inclusief de benodigde documenten. Dit maakt het eenvoudiger om op tijd vaccinaties te herhalen en ervoor te zorgen dat je voldoet aan gezondheidsnormen. Het toevoegen en beheren van vaccinaties is snel en eenvoudig, wat tijd bespaart en ervoor zorgt dat belangrijke informatie altijd binnen handbereik is. Dit draagt bij aan verbeterde zorgkwaliteit, klanttevredenheid en efficiënter beheer van diergezondheidsinformatie.