Dierlogboek inzien

Bekijk het logboek van een dier om alle wijzigingen en geregistreerde activiteiten eenvoudig bij te houden en te controleren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volledig overzicht van alle geregistreerde activiteiten van een dier

De functie "Logboek" biedt een overzicht van alle activiteiten die voor een specifiek dier in het systeem zijn geregistreerd. Dit logboek is handig om na te gaan welke wijzigingen zijn doorgevoerd, zoals aangepaste gegevens of toegevoegde vaccinaties. Het zorgt ervoor dat je altijd een volledig beeld hebt van wat er met het dier is gebeurd binnen het systeem, wat helpt bij het beheren van belangrijke informatie en het terugvinden van eerdere acties.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Klanten > Dieren of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om een dier te vinden.

2. Klik op de naam van het dier.

3. Rechtsonder vind je de knop Logboek.

4. Klik op deze knop om een pop-up te openen met een overzicht van alle geregistreerde activiteiten.

5. In het logboek zie je details zoals de datum en tijd van de activiteit, welke wijzigingen zijn doorgevoerd, en door wie.

Wat zijn de voordelen?

Met deze functie heb je altijd toegang tot een gedetailleerd overzicht van alle wijzigingen en activiteiten met betrekking tot een dier. Dit is nuttig voor het oplossen van eventuele problemen, het controleren van eerdere aanpassingen en het zorgen voor een transparante administratie. Door het logboek eenvoudig in te zien, kun je tijd besparen en snel reageren op vragen van klanten of collega’s, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkwijze en verbeterde klanttevredenheid.